Skip to main content

Vymazať všetky histórie prehľadávania v programe Safari

Vymazať všetky histórie prehľadávania v programe Safari

Geoffrey Carr

Ak zdieľate počítač, viete, aké dôležité je, aby vaše osobné údaje a surfovacie návyky boli súkromné. Vždy by ste mohli používať funkciu Súkromné ​​prehliadanie, ale čo keď zabudnete? Údaje relácie môžete vymazať pomocou funkcie Obnoviť v programe Safari.

Kliknite na Upraviť a vyberte položku Reset Safari ...

Potom dostanete túto obrazovku potvrdenia, kde sa môžete rozhodnúť, čo si ponechať a čo musí ísť. Majte na pamäti, že po stlačení tlačidla Reset sa nevráti späť.

Rýchly spôsob, ako overiť, či funguje, je skontrolovať históriu. Vyzerá to, že všetko je jasné.

Link
Plus
Send
Send
Pin