Skip to main content

Ako zakázať upozornenia v službe Facebook v štýle príspevkov v službe Chat

Ako zakázať upozornenia v službe Facebook v štýle príspevkov v službe Chat

Geoffrey Carr

Pri rozhovore s ľuďmi na Facebooku sa každá konverzácia zobrazí v pravom dolnom rohu stránky ako karta rozhovoru. Teraz Facebook používa rovnaký nástroj pre príspevky, ktoré sledujete. Kedykoľvek niekto komentuje vaše príspevky alebo príspevky, ktoré ste tiež komentovali, sa v pravom dolnom rohu objaví karta. To môže byť ohromujúce. Tu je postup, ako to vypnúť.

Záložky Facebook Post (ako sa na ne vzťahuje Facebook) sa zobrazujú v dolnej časti obrazovky na webovej stránke. Môžete ich zbaliť rovnako ako každá iná karta chatu. Nepríjemne sa taktiež vrátia späť kedykoľvek, keď niekto komentuje vaše príspevky alebo príspevky, ktoré ste tiež komentovali. Karty pošty môžete vidieť iba vtedy, ak je vaše okno dostatočne široké (ak zmenšíte šírku okna Facebooku, stránky sa začnú zobrazovať len na skutočných kartách chatu), ale ak používate Facebook na dostatočne veľkej obrazovke, uvidíte tieto karty v dolnej časti.

Našťastie je to jednoduché vypnúť. Najskôr kliknite na ikonu ozubeného kolieska na postrannej lište chatu (alebo na karte rozhovoru, ak je vaše okno dostatočne malé) a otvorte nastavenia rozhovoru.

Ďalej kliknite na kartu Vypnúť príspevky.

Akékoľvek otvorené záložky pošty, ktoré máte, by mali zmiznúť a keď ľudia budú komentovať príspevky, ktoré sledujete, nevidíte žiadne nové. Karty na rozhovor s rozhovormi sa budú stále zobrazovať, ale váš zážitok zo služby Facebook bude o niečo menej preplnený.

Link
Plus
Send
Send
Pin